Inschrijving 2021 1 persoon boven 18 jaar

, en blijft geldig tot vrijdag 31 december 2021
Vul hier je rijksregisternummer in. Je kan dit terugvinden op de achterzijde van je identiteitskaart
Het e-mailadres hieronder krijgt een bevestiging per e-mail van het ingevuld formulier.
Het lidmaatschap houdt de onvoorwaardelijke aanvaarding in van de reglementen van inwendige orde van de IWV-vzw. Door het formulier te bevestigen verklaart u kennis te hebben genomen van dit reglement en de bovenstaande gegevens naar waarheid te hebben ingevuld. Uw persoonlijke gegevens worden opgeslagen in een elektronisch bestand. U behoudt het recht ze in te zien en te verbeteren. Uw opgegeven e-mailadressen zullen door IWV gebruikt worden voor het versturen van de E-news en andere communicatie. Het lidmaatschap gaat in na volledige betaling en aanvaarding door het bestuur.

Een skilicentie heb je verplicht nodig om te waterskiën/wakeboarden achter de clubboot. Het is -via de federatie- een persoonlijke ongevallenverzekering tijdens het beoefenen van je sport aan de club- of andere boot


Om aan promotionele wedstrijden te kunnen deelnemen heb je NAAST een skilicentie ook een promolicentie nodig. Deze heb je bv nodig om deel te nemen aan de Rookietour (Wie een wedstrijdlicentie heeft hoeft geen promolicentie meer aan te vragen) (Niet nodig voor het clubkampioenschap)

Om aan officiële wedstrijden te kunnen deelnemen heb je NAAST een skilicentie ook een wedstrijdlicentie nodig. Een promolicentie hoeft dan niet meer !
(Niet nodig voor het clubkampioenschap)

Bij een cash betaling noteer je hier aan wie je cash betaalde

Vul hieronder uw totaalprijs in.


U krijgt dan eerstdaags een factuur via e-mail. UW LIDMAATSCHAP IS PAS GELDIG NA OVERSCHRIJVING VAN HET FACTUURBEDRAG* = verplicht
Delen