24 januari 2015 23:00


De Izegemse Watersportvereniging (IWV) gaat voluit voor vernieuwing en investeerde in een supermoderne nieuwe clubboot. Om de vereniging meer herkenbaarheid te geven pakken ze ook uit met een nieuw logo en huisstijl.

2015 wordt een supersportief jaar

De vereniging investeerde in een nieuwe clubboot: de Amerikaanse Mastercraft X2, een boot die o.a. internationaal gehomologeerd is om officiële wedstrijden te varen.

 

De Mastercraft X2 geeft zowel waterskiërs als wakeboarders een perfecte golf voor hun wekelijkse trainingen, of het nu recreatief is of competitiegericht! De aankoop maakt deel uit van een gehele visie die de kans geeft aan iedereen om te leren waterskiën of wakeboarden. Zo worden er wekelijks door ervaren piloten en begeleiders trainingen georganiseerd, voor zowel beginners als gevorderden.

Mastercraft X2 


Wakesurfen, een nieuwe discipline

Door de aankoop van de nieuwe clubboot ontstaat ook de mogelijkheid voor een nieuwe discipline: wakesurfen.  Je surft er zonder touw, op een grote golf, net achter de boot.

De zee met hoge golven ligt nu letterlijk in Izegem!

 

Een nieuwe look

Om het dynamisme van de vereniging kracht bij te zetten maakt hun nostalgisch icoontje met het eendje na ruim 30 jaar plaats voor een nieuw logo en huisstijl.

Een jong, dynamisch en krachtig logo zal voortaan wapperen aan de mast van de talrijke Izegemse boten.

Logo IWV
Delen